עוגות דלעת עם ציפוי חמאה
עוגות דלעת עם ציפוי חמאה עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך שיני אדמה, סודה לשתיה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות חלב עם ציפוי שוקולד, עוגת דלעת ספייס Bundt עם ציפוי חמאה, ו עוגת דלעת Bundt חלב עם ציפוי חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המתלה באמצע. מחבתות מאפין בשורה עם ספינות קאפקייקס. לנפות יחד מרכיבים יבשים בקערה ולהניח בצד.
לטאטא יחד דלעת וחלב בקערה נפרדת ולהניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים ואז משפשפים את הקערה לאחר כל תוספת.
להוסיף וניל לנצח עד חלקה.
מוסיפים מרכיבים יבשים בשלוש קבוצות, לסירוגין עם תערובת דלעת חלב, ערבוב במהירות נמוכה, וגירוד הקערה בין תוספות. כאשר כל החומרים נוספו, מערבבים הבלילה 30 שניות על מהירות בינונית גבוהה עד בשילוב אחיד.מלא את הקאפקייקס 3/4 מלא עם הבלילה ואופים עד בודק מוכנס מרכזי הקאפקייקס יוצא נקי, על 18 עד 20 דקות.
הסר עוגות מהתנור ולאפשר להתקרר 5 דקות לפני הסרת מהמחבתות.
בואו להתקרר לחלוטין על מדף, לקשט עם זיגוג, ומגישים.