עוגות הולי עקופות שלג יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 987 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם ביצים, גרידת תפוז, תבלין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), עוגיות שוקולד מנטה עם עקף שלג, ו מתכון קאפקייק לחג עם עקף שלג דומים מאוד למתכון זה.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את הרום, ברנדי או מיץ, ואז לשים על החום לאט להביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי להמיס את החמאה. להפחית את החום ואת הבועה בעדינות, חשוף במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי לוודא את התערובת לא לתפוס על החלק התחתון של המחבת. להפריש עבור 30 דקות כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים את האגוזים, ביצים ושקדים טחונים לתוך הפרי, ואז לנפות את הקמח, אבקת אפייה ותבלינים. מערבבים הכל יחד בעדינות אבל ביסודיות. החובט שלך מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חמאה בשורה את הבסיס ואת הצדדים של פח מרובע 18 ס " מ עם נייר אפייה. כפית את העוגה מתערבבת לתוך הפח ומפלס את החלק העליון עם כף טבולה לתוך מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
אופים עבור 45 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 140c/120c מאוורר/גז 1 ומבשלים 1 hr יותר או עד שיפוד מוכנס יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל. ישמור היטב עטוף בנייר כסף במשך 2 חודשים או להקפיא במשך 1 שנה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בזהירות לחתוך את העוגה מרובע לשניים לקצץ את הקצוות, כך שאתה רואה את המרקם של העוגה על כל הצדדים.
8
מרדדים כל פיסת מרציפן על משטח מאובק עם סוכר הדובדבן עד הגודל של החלק העליון של כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
מרציפן
10 לחמניות לבנות
9
בנדיבות מברשת את החלק העליון של העוגות עם ריבה, מקום ריבה בצד למטה על גבי מרציפן, ולאחר מכן לקצץ את מרציפן עודף עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפן
ריבה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
10
הפוך את הדובדבן פונדנט לעקביות מתפשטת, ואז להפיץ על גבי העוגות כך שהוא פועל מעט על הקצוות. למעלה עם דובדבנים והולי, ואז לעזוב להגדיר. ישמור במיכל פלסטיק במקום קריר במשך 4-7 ימים.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.