המתכון עוגיות זנגביל עם זיגוג כתום יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 526 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר מגובש, קמח, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו עוגות זנגביל עם ציפוי מולסה קרמל, קאפקייקס גזר עם זיגוג כתום, ו עוגות עוגת גזר עם ציפוי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין עם מצעים נייר.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את הרום והצימוקים במחבת קטנה, מכסים ומחממים עד הרום רותח. כבה את החימום והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את החמאה ואת מולסה במחבת קטנה אחרת ומביאים לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את התערובת לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לערבב שמנת חמוצה גרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
בינתיים, לנפות את הקמח, סודה לשתיה, זנגביל, קינמון, שיני, ומלח יחד לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מערבבים עם היד שלך עד בשילוב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט להוסיף את תערובת הקמח לתערובת המולסה ומערבבים רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מסננים את הצימוקים ומוסיפים אותם ואת הג ' ינג ' ר הגבישי לתערובת עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מחלקים את הבלילה בין מחבת מאפין (כף גלידה מעוגלת 1 לכל כוס היא הכמות הנכונה).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
בישול פולנטה
10
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 25 עד 30 דקות, או עד קיסם יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
עבור הזיגוג, מערבבים את גבינת השמנת, חמאה, גרידת תפוזים ווניל בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד רק בשילוב.