עוגות חמאה צרפתיות (Madeleines)
עוגות חמאה צרפתיות (Madeleines) עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 107 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגות חמאה צרפתיות (Madeleines), מדלן צרפתי, ו עוגיות מדלן חמאה חומות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה וקמח 12 (3 אינץ') תבניות מדלן; להפריש.
ממיסים חמאה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערת ערבוב קטנה, להכות ביצים, וניל ומלח במהירות גבוהה עד אור.
מכות כל הזמן, בהדרגה להוסיף סוכר; ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד התערובת היא עבה וחיוורת וסרטים טופס בקערה כאשר חובטים מורמים, 5 עד 10 דקות.
מנפים קמח לתערובת ביצה 1/3 בכל פעם, מתקפלים בעדינות לאחר כל תוספת.
מוסיפים גרידת לימון ושופכים חמאה מותכת סביב קצה הבלילה. במהירות אבל בעדינות לקפל חמאה לתוך הבלילה. הבלילה כפית לתוך תבניות; זה יהיה תלולית מעט מעל צמרות.
אופים 14 עד 17 דקות, או עד עוגות זהובות ואת צמרות האביב בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם קצה האצבע.
השתמש בקצה הסכין כדי לשחרר מדלן מחבת; הפוך על מתלה. מיד מפזרים עוגיות חמות עם סוכר מגורען. עדיף לאכול מדלן ביום שבו הן אפויות. שאריות מדלן נהדרות כאשר טובל לתוך קפה או תה.
וריאציה: שוקולד Madeleines: להשמיט גרידת לימון. להגדיל סוכר 1/2 כוס. תחליף 1/4 כוס אבקת קקאו לא ממותק עבור 2 כפות של הקמח; לנפות לתוך הבלילה עם קמח.