עוגות חמאה קנדיות
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגת חמאה קנדית יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לארוז מוכן מגולגל בצק, תמצית vanillan, סוכר muscovado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 321 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגות חמאה קנדיות אמיתיות, חמאת תפוחים קנדית, ו עוגת החמאה הקנדית הגדולה.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 170c / קונבנציונאלי 190c / גז
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות כך שלה מעט רזה יותר ישר מן החבילה. לאחר מכן לגזור 18-20 סיבובים עם חותך מחורץ 7.5 ס " מ, מחדש מתגלגל התוספות. השתמש בסיבובים כדי קו שני עמוק 12 חור טארט טינס (לא קופסאות מאפין). אם יש לך רק פח טארט בגודל רגיל, 12 חור תוכל לעשות כמה עוגות רדוד יותר מעט.
הכה את הביצים בקערה גדולה ולשלב עם שאר החומרים למעט אגוזי מלך. עצה תערובת זו למחבת ומערבבים ברציפות במשך 3-4 דקות עד החמאה נמסה, ואת התערובת בועות ומתחיל להתעבות. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ. Dont לבשל יתר על המידה, הקפד לערבב כל הזמן כמו התערובת יכולה בקלות לשרוף.
הסר מהחום ומערבבים באגוזים.
כפית את המילוי לתוך קונכיות טארט unbaked כך רמתו עם המאפה.
אופים במשך 15-18 דקות עד סט וזהב חיוור. השאירו את הפח להתקרר במשך כמה דקות לפני הרמת על מתלה תיל.