קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות חרוט קטיפה אדומה

עוגות חרוט קטיפה אדומה
מתכון אדום קטיפה חרוט עוגות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, מלח שולחן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. עוגות מיני קטיפה אדומה, עוגות קרפ קטיפה אדומה, ו עוגות תינוק קטיפה אדומה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבבות אדומים סוכר, לקישוט
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מסדרים מתלה לתנור באמצע התנור. הכניסו 12 גביעי גלידה עם תחתית שטוחה לתבניות הקאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
גביע גלידהגביע גלידה
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
הקציפו את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח לקערה בינונית והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערת ערבוב גדולה, בעזרת מקצף חשמלי ידני, קרם את החמאה והסוכר יחד עד שהם בהירים ואווריריים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים ביצים ושמן צמחי ומקציפים היטב, ואז מוסיפים את החלב, החומץ הלבן, תמצית הווניל וצבעי המאכל. מקציפים עד לאיחוד פשוט, ואז מוסיפים חומרים יבשים ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מחלקים את הבלילה בין גביעי הגלידה, ממלאים חצי דרך.
מרכיבים שתצטרך
גביע גלידהגביע גלידה
8
אופים במדף המרכזי של התנור עד שבודק המוחדר למרכז הקאפקייק יוצא נקי, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין על רשת לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
בקערה בינונית מקציפים גבינת שמנת וחמאה יחד עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים, 1/2 כוס בכל פעם, עד שמגיעים לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
3
מקפיאים את צמרות הקאפקייקס ומפזרים לבבות אדומים מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים

מרכיבים

11 קילו קישואים,1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקwell shaked buttermilkwell shaked buttermilk596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר2ביציםביצים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12גביעי גלידה בעלי תחתית שטוחהגביעי גלידה בעלי תחתית שטוחה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבע מאכל אדוםצבע מאכל אדום1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1(יכול להיות או להרחיק)מלח שולחןמלח שולחן1stickחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1stickחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(יכול להיות או להרחיק)חומץ לבןחומץ לבן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "