עוגות טונה ים תיכוניות עם מיונז הדר הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגות שרימפס עם מיונז הדרים, היתרונות הבריאותיים של טונה: סלט Antipasto ים תיכוני, ו סלט כרוב עם מיונז הדרים.
הוראות
1
כדי להכין מיונז, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כדי להכין עוגות טונה, לשלב טונה הבא 8 מרכיבים (טונה דרך מלח) בקערה; מערבבים עד היטב מעורבב. מחלקים תערובת טונה לתוך 4 חלקים שווים; לעצב כל אחד לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה. לדלות קציצות ב 2 כפות פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שמן חום במחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד קופולה יהלום אוסף מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.