עוגות ירח דבש טרופיות עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו פיצת ירח דבש, קוקטייל ירח דבש, ו מוס ירח דבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 12 כוס מאפין פאן
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
עבור cupcakes קוקוס: מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין 12 כוס עם liners cupcake.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להקציף 1/4 כוס מים, הקרם של קוקוס, תמצית קוקוס, תמצית וניל, חלבונים ביצה בקערה גדולה עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה 1 כף בכל פעם, ממשיכים להכות במהירות נמוכה עד התערובת יוצרת כדור, על 2 דקות. עצור את המיקסר ולהוסיף חצי הקרם של תערובת קוקוס. לנצח על מהירות נמוכה עד תערובת הקמח הוא רטוב, על 15 שניות. הגבר את מהירות המיקסר לבינונית והכה עד שהבלילה קלה ורכה, כ-45 שניות. עם המיקסר עדיין פועל, לאט להוסיף את השמנת הנותרת של תערובת קוקוס. עצור את המיקסר וגרד את הצדדים ותחתית הקערה. הכה במהירות בינונית במשך 30 שניות.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכזים של עוגות יוצא נקי, 18 עד 20 דקות. לקרר את הקאפקייקס במחבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
העברה למתלה קירור להתקרר לחלוטין לפני מילוי וזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
1
להקציף 1/4 כוס מיץ, חלמונים ביצה קורנפלור עד חלקה בקערה קטנה. מרתיחים את מיץ 1 כוס הנותרים, סוכר מגורען ומלח על חום בינוני גבוה בסיר. לאט להוסיף חצי הנוזל החם לתערובת חלמון הביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה בחזרה לסיר ומפחיתים את החום למדיום. מבשלים עד המילוי מתעבה ומרתיח, תוך ערבוב כל הזמן. מסננים את המילוי דרך מסננת רשת בסדר. לקרר את המילוי לפני הרכבת העוגות.