עוגות ירח דבש טרופיות
עוגות ירח דבש טרופיות עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו פיצת ירח דבש, קוקטייל ירח דבש, ו מוס ירח דבש (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 12 כוס מאפין פאן
עבור cupcakes קוקוס: מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין 12 כוס עם liners cupcake.
להקציף 1/4 כוס מים, הקרם של קוקוס, תמצית קוקוס, תמצית וניל, חלבונים ביצה בקערה גדולה עד בשילוב.
מערבבים את הקמח, קוקוס מגורר, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד בשילוב, על 15 שניות.
מוסיפים את החמאה 1 כף בכל פעם, ממשיכים להכות במהירות נמוכה עד התערובת יוצרת כדור, על 2 דקות. עצור את המיקסר ולהוסיף חצי הקרם של תערובת קוקוס. לנצח על מהירות נמוכה עד תערובת הקמח הוא רטוב, על 15 שניות. הגבר את מהירות המיקסר לבינונית והכה עד שהבלילה קלה ורכה, כ-45 שניות. עם המיקסר עדיין פועל, לאט להוסיף את השמנת הנותרת של תערובת קוקוס. עצור את המיקסר וגרד את הצדדים ותחתית הקערה. הכה במהירות בינונית במשך 30 שניות.
מלא את כוסות המאפין שני שלישים מלאים בבלילה.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכזים של עוגות יוצא נקי, 18 עד 20 דקות. לקרר את הקאפקייקס במחבת במשך 10 דקות.
העברה למתלה קירור להתקרר לחלוטין לפני מילוי וזיגוג.
להקציף 1/4 כוס מיץ, חלמונים ביצה קורנפלור עד חלקה בקערה קטנה. מרתיחים את מיץ 1 כוס הנותרים, סוכר מגורען ומלח על חום בינוני גבוה בסיר. לאט להוסיף חצי הנוזל החם לתערובת חלמון הביצה, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה בחזרה לסיר ומפחיתים את החום למדיום. מבשלים עד המילוי מתעבה ומרתיח, תוך ערבוב כל הזמן. מסננים את המילוי דרך מסננת רשת בסדר. לקרר את המילוי לפני הרכבת העוגות.