מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, חלב חמאה, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות תירס מחושמלות, עוגות תירס מחושמלות, ו עוגות תירס וצ'ילה מחבת מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר asmall על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף inhoney ו גרידה כתומה. מתבלים לפי הטעם עםזלת ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
ממיסים חמאה בקטן גלאוקפן על חום בינוני. Spoon milksolids מפני השטח ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2
חמאה Pourclarified לתוך מדידת זכוכית קטנה כוס (צריך להיות על 1/4 כוס), leavingany חתיכות השחמה מאחורי; להפריש.(לחלופין, להשתמש 1/4 כוס שמן זרעי ענבים.)
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
לבשל נקניק ב 10 " ברזל יצוק מיומנטור אחר מחבת גדולה וכבדה nonstick overmedium חום, פירוק לתוך חתיכות קטנות עם החלק האחורי של כף, עד שחוםו מבושל דרך, כ 8 דקות. שימוש בכף מחוררת, להעביר נקניק לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תירס לאותו מחבת ו cookover חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, untilbrooked, 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר תירס עם נקניק ולתת מגניב. מחק את המחבת ואת השמורה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
להקציף קמח תירס ו -7 המרכיבים הבאים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לטאטא חלב חמאה ו ביצה בקערה גדולה; להוסיף מרכיבים יבשים וwhisk עד רק בשילוב. מקפלים בנקניק, תירס, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
חום 1 כף חמאה מבהירה reservedskillet; עבודה בקבוצות והוספת חמאה הנדרשת בין קבוצות, להוסיף batterto פאן על ידי כף. מבשלים עד cakesare פריך וזהוב חום, 2-3 דקות.הפוך עוגות מעל ומבשלים עד השחמה, 1-2 דקות יותר.