עוגות מחבת תירס עם נקניק
מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, חלב חמאה, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות תירס מחושמלות, עוגות תירס מחושמלות, ו עוגות תירס וצ'ילה מחבת מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר asmall על אש נמוכה.
להקציף inhoney ו גרידה כתומה. מתבלים לפי הטעם עםזלת ופלפל. כסה וחמם.
ממיסים חמאה בקטן גלאוקפן על חום בינוני. Spoon milksolids מפני השטח ולהשליך.
חמאה Pourclarified לתוך מדידת זכוכית קטנה כוס (צריך להיות על 1/4 כוס), leavingany חתיכות השחמה מאחורי; להפריש.(לחלופין, להשתמש 1/4 כוס שמן זרעי ענבים.)
לבשל נקניק ב 10 " ברזל יצוק מיומנטור אחר מחבת גדולה וכבדה nonstick overmedium חום, פירוק לתוך חתיכות קטנות עם החלק האחורי של כף, עד שחוםו מבושל דרך, כ 8 דקות. שימוש בכף מחוררת, להעביר נקניק לקערה קטנה.
מוסיפים תירס לאותו מחבת ו cookover חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, untilbrooked, 5-6 דקות.
להעביר תירס עם נקניק ולתת מגניב. מחק את המחבת ואת השמורה.
להקציף קמח תירס ו -7 המרכיבים הבאים בקערה בינונית.
לטאטא חלב חמאה ו ביצה בקערה גדולה; להוסיף מרכיבים יבשים וwhisk עד רק בשילוב. מקפלים בנקניק, תירס, בצל ירוק.
חום 1 כף חמאה מבהירה reservedskillet; עבודה בקבוצות והוספת חמאה הנדרשת בין קבוצות, להוסיף batterto פאן על ידי כף. מבשלים עד cakesare פריך וזהוב חום, 2-3 דקות.הפוך עוגות מעל ומבשלים עד השחמה, 1-2 דקות יותר.
מעבירים עוגות לניירות כדי לנקז.
מגישים חם טפטף עםאזור-חמאת דבש.