עוגות מתאבן עם תאנה וגבינה כחולה
והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תאנים משימה, גבינת שמנת 3 פחות שומן, grands!™ לחמניות ארוחת ערב סהר גדול & פתיתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: בייקון גבינה כחולה מתאבן, עוגת גבינה כחולה מתובלת {מתאבן}, ו מתאבן קל: אגס & קרוסטיני גבינה כחולה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת וגבינה כחולה עם מזלג עד מעורבב היטב; להפריש.
בסיר 1-ליטר, מערבבים מרמלדה וחומץ על אש נמוכה עד מעורב; מערבבים בתאנים. מבשלים על אש נמוכה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התאנים מתרככים.
הסר בצק סהר מחבילה, אבל לא לפרוש.
חותכים את גליל הבצק ל -16 פרוסות. על 2 סדינים עוגיות ungreased, במקום פרוסות 2 סנטימטרים זה מזה. הקש מרכז של כל פרוסה לעשות הזחה, 1 1/2 אינץ ' בקוטר.
מניחים 1 תערובת כפית גבינה גדושה לתוך כל באר. גבינה למעלה עם כ 1 כף תערובת תאנה ו 1 1/2 כפית פקאן.
אופים 15 עד 19 דקות או חום זהוב.
הסר מגיליונות עוגיות למתלה קירור; מגניב 10 דקות.