עוגות סהר
עוגות סהר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קל קרסנט רול דובדבן טארטים, פילסברי ® לחמניות ארוחת ערב בצורת חצי סהר בקירור או פילסברי ® קרסנט יצירות ™ גיליון בצק מקורר, ו Tex-Mex פיצה סהר {TMH} (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה לתוך הקמח ומערבבים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים את השמנת החמוצה. כיסוי ושיעול בקירור לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים עוגיות על גיליון אפייה מצופה קלף ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות.
מערבבים את הסוכר, אגוזים קצוצים וקינמון.
מחלקים בצק מקורר לרבעים. על משטח מקומח קל להתגלגל בצק לתוך עיגולים 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים לפרוסות ומפזרים את תערובת האגוז.
להפשיל לצורות סהר, מתחיל עם הקצה הרחב ראשון.
מפזרים עוגיות מקורר עם סוכר של ממתקים.