עוגות סלמון מרוקאיות עם שום מיונז הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות וקנו קוסקוס, סלמון, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות סלמון עם מיונז לימון-עשב, עוגות תפוחי אדמה סלמון מעושן עם קרם שום, ו עוגות סלמון Cajun עם איולי לימון שום.
הוראות
1
בקערת נירוסטה קטנה או זכוכית, מערבבים יחד מיונז, שום ופפריקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
הכן קוסקוס על פי הוראות החבילה באמצעות כוס 2/3 של מיץ תפוזים במקום מים.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
3
בקערת ערבוב, לשלב את קוסקוס מבושל, סלמון אדום, תרד מנוקז, חלמוני ביצה, שום, כמון, פלפל שחור, ומלח. טופס לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושל
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
זנים של פטריות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
¼ כפית אורגנו
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית ומטגנים עד חום זהוב הופך פעם אחת, על 8 עד 10 דקות.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.