עוגות ספוג קרם בוסטון
ניתן להכין את המתכון של עוגות ספוג של בוסטון תוך כ-45 דקות . מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 616 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תמצית וניל, סוכר קונדיטורים, מלח ושוקולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: פאי שמנת "היער השחור" של בוסטון , עוגות קרם וניל, עוגות חג קלות ואווריריות , ועוגת ספוג שוקולד .
הוראות
בקערה קטנה טורפים ביצים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים סוכר ומלח בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון, כ-5 דקות. מערבבים פנימה וניל. מקפלים פנימה קמח, 2 כפות בכל פעם.
כפית בעדינות לשניים 4-in. תבניות קפיציות מצופות בספריי בישול (המחבתות יהיו מלאות).
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשת לצינון מלא.
עבור רפרפת, בסיר קטן, מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות פנימה וניל. מצננים לטמפרטורת החדר מבלי לערבב. בקערה קטנה, קרם חמאה. טורפים בהדרגה רפרפרת.
להרכבה חותכים כל עוגה לרוחב לשניים.
מניחים שכבות תחתונות על שתי צלחות הגשה; למרוח במילוי. החליפו את החלק העליון של העוגה. בקערה קטנה מקציפים את מרכיבי הציפוי.
מורחים מעל העוגות. מקררים עד להגשה.