קאפקייקס תבלינים עם ציפוי מוקה עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, פולי קפה וסוכריות מכוסות שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות מוקה עם קרם חמאה אספרסו, קאפקייקס קישואים שוקולד עם ציפוי מוקה-דל פחמימות, ו קאפקייקס תבלינים עם ציפוי מייפל.
הוראות
1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה ביצה ומולסה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, המלח, הקינמון, הציפורן ואגוז המוסקט; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרח
3
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר שני שלישים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בקערה קטנה שלבו סוכר וקקאו של קונדיטורים. מערבבים פנימה את הקפה, החמאה והווניל לתערובת אחידה. עוגות פרוסט.
קאפקייקס עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.