אם יש לך בערך שעה ו-5 דקות לבלות במטבח, עוגות סרטנים עשויות להיות מתכון pescatarian אדיר לנסות. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 349 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -31 גרם שומן למנה. אם יש לכם תיבול סרטנים, מיונז, פטרוזיליה שטוחה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , וזה די טוב. נסו עוגות סרטנים כמו צריף הסרטן של ג'ו , עוגות סרטנים ועוגות סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את 2 כפות החמאה, 2 כפות שמן, בצל, סלרי, פלפל אדום וצהוב, פטרוזיליה, צלפים, רוטב פלפל חריף, רוטב ווסטרשייר, תיבול סרטנים, מלח ופלפל במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד שהירקות רכים, כ-15 עד 20 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר. בקערה גדולה, שוברים את בשר הסרטנים לחתיכות קטנות וזורקים עם פירורי הלחם, המיונז, החרדל והביצים.
סרטן עובד ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריג'יו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריג'יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) אפשר להתאים לשרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. שרדונה פינדאר פיקוק עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
שרדונה פינדאר פיקויק
פריך, תוסס עם רמזים לאגס ותפוח, תווים עדינים של וניל מהתיישון בעץ אלון. יין נהדר במחיר מצוין. מעולה עם דגים, עגל וגבינות. יין האוכל האולטימטיבי.