קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

עוגות סרטנים עם מלפפון להתענג

עוגות סרטנים עם מלפפון להתענג
קציצות סרטנים עם מלפפון יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, פירורי לחם איטלקיים מתובלים, חרדל דיז'ון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגות סרטנים בנדיקט עם תבלין אבוקדו, קציצות סרטן עם תבלין תירס בגריל, ו עוגות סרטנים עם תבלין תירס מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ביצה ו -7 מרכיבים הבאים בקערה גדולה. מקפלים בבשר סרטנים. תערובת צורה לתוך 18 (1 1/2 אינץ') עוגות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מחממים 1 כף חמאה ו 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. חצי קצוץ של קציצות 1 עד 2 דקות בכל צד עד חום זהוב. חזור עם שאריות חמאה, שמן וקציצות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מגישים עם מלפפון להתענג.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו