קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגות עוגת קרם בוסטון

עוגות עוגת קרם בוסטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגות קרם בוסטון. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 74 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, משחת שעועית וניל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Cupcakes קרם בוסטון, Cupcakes קרם בוסטון, ו Cupcakes קרם בוסטון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו שני מחבתות מאפין 12 כוס עם ספינות קאפקייקס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לפצח את הביצים לתוך מיכל קטן ולהניח בצד. תניח את הסוכר בצד. ואז, בקערה קטנה, לערבב את הקמח ללא גלוטן, אגוז מוסקט ומלח יחד עם מזלג ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח ללא גלוטןקמח ללא גלוטן
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה של מערבל לעמוד על מהירות בינונית, להכות את החמאה עם מצורף משוט עד החמאה היא אור בצבע ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הסוכר לחמאה וממשיכים להכות עד שהסוכר משולב באופן אחיד בחמאה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה. לאחר מכן הפעל מחדש את המיקסר במהירות נמוכה והוסף ביצה 1 בכל פעם, מחכה עד שהוא משולב במלואו בתערובת החמאה לפני הוספת הביצה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לאחר כל הביצים נוספו, לעצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח כי כל החמאה משולבת עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את המרכיבים היבשים בשלוש תוספות, מתחלפים עם החלב והשמן, מתווספים בשתי תוספות, משלבים באופן מלא כל תוספת לתוך הבלילה לפני המעבר לשלב הבא. במידת הצורך, לעצור את המיקסר לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן לחדש ערבוב על נמוך. לאחר שכל המרכיבים היבשים והחלב שולבו עם תערובת החמאה, ממלאים באופן שווה את חללי מחבת הקאפקייקס שני שלישים מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
אופים את העוגות עד החלק העליון של כל קאפקייק הוא מעט קפיצי למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 14 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ומיד להפוך את הקאפקייקס מתוך המחבת על מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן לעוגות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
10
לשים את כל זה ביחד: באמצעות corer תפוח או סכין, הליבה המרכזים מתוך cupcakes מקורר ולהסיר. מלאו את הקאפקייקס עם קרם מאפה וניל. צינור שוקולד מרינג שוקולד מרינג איטלקי כהה כדי לכסות את החלק העליון של כל קאפקייק מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
קרם מאפהקרם מאפה
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
תפוח קוררתפוח קורר
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
להביא את המנה או מיכל רדוד עבור קרם מאפה סיים ליד הכיריים, ויש לי לעטוף פלסטיק בקרבת מקום גם כן. למדוד את חמאת וניל שעועית להדביק לתוך מיכל קטן ולהביא ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
קרם מאפהקרם מאפה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
12
יוצקים את החלב וסוכר 1/4 כוס לתוך סיר כבד לחלוט על אש בינונית עד החלב מתחיל קיטור. אל תרתיח את החלב!
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
בינתיים, לטאטא יחד את עמילן התירס ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר כדי לשלב ולמנוע כל גושים בקורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את כל חלמונים ביצה וחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
לטאטא את תערובת חלמון הביצה עד חלקה לחלוטין משולב, ולאחר מכן להביא לאזור התנור ולהגדיר את הקערה עם החלמונים על גבי מגבת צלחת לחה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
כאשר החלב מהביל, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
16
לטאטא את תערובת חלמון הביצה כל הזמן, לאט לשפוך את החלב בזרם יציב לתוך תערובת חלמון הביצה. לאחר כל החלב משולב עם תערובת חלמון הביצה, יוצקים אותו בחזרה לתוך הסיר ולחזור לחום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן. המשך לטאטא ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
17
בואו תערובת חלמון הביצה להרתיח במשך 1 דקה (ולהמשיך לטאטא כל הזמן כך גושים לא טופס!) ולאחר מכן להסיר מהחום. מערבבים בחמאה וממרח שעועית וניל, ולאחר מכן לשפוך את כל התוכן של הסיר לתוך המנה הרדודה.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
18
מיד לכסות את פני השטח של קרם מאפה עם לעטוף פלסטיק לקרר עד מגניב, על 1 שעה. לאחר מגניב, להסיר מהמקרר להקציף עד חלקה לחלוטין גוש חינם. למלא שקית צנרת עם קרם מאפה ולהניח בצד עד שאתה צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
למדוד את הסוכר ו 1/4 כוס מים לתוך סיר כבד וחום על חום גבוה עד תערובת הסוכר מגיע 250 מעלות F, 15 עד 20 דקות (להשתמש מדחום ממתקים כדי לאמוד את הטמפרטורה).
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
20
בעוד הסוכר הוא בישול, לנצח את החלבונים ביצה על מהירות בינונית בקערת הערבוב של תערובת לעמוד לשלב שיא רך (לבנים ייראה קצף ולבן). היזהר לא להצליף יותר מדי את הלבנים (אם החלבונים ביצה מתחיל להיראות גושי, אז הם כבר קצפת יתר על המידה. אם זה יקרה, לזרוק אותם ולהתחיל שוב! אם הלבנים מכים מהר יותר מאשר הסוכר הוא בישול, להנמיך את מהירות המיקסר. אתה תמיד יכול להגביר את המהירות אם אתה צריך!)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
21
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להצליף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
22
בעוד חלבוני הביצה הם מצליף במהירות בינונית, בעדינות לשפוך את סירופ הסוכר למטה בצד של קערת ערבוב. להפוך את המהירות עד גבוה שוט עד קערת ערבוב כבר לא מרגיש חם למגע, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
23
בינתיים, להמיס את השוקולד הכהה בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל מרווח, עד השוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
24
סובב את מהירות המיקסר חזרה לבינונית והוסף את החמאה בגושים קטנים עד שהיא משולבת לחלוטין. עצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את משחת שעועית וניל ומלח ים. הפעל את המיקסר בחזרה במהירות בינונית-נמוכה עד הדבק וניל מעורבב לחלוטין דרך קרם חמאה. כפית כמות קטנה (כ 1/2 כוס) של קרם חמאה לתוך שוקולד מריר נמס ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
שוקולד מרירשוקולד מריר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
25
מוסיפים את תערובת השוקולד חזרה לקרם חמאה ומצליפים היטב, עוצרים את המיקסר כדי לגרד את הצדדים של הקערה כדי לוודא שכל השוקולד משולב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
26
להתאים שקית צנרת פלסטיק 18 אינץ ' עם קצה כוכב 847 ולסובב את התיק ממש על ידי הקצה כדי למנוע את קרם חמאה דולף החוצה. בעוד אתה תופס את שקית צנרת ממש מעל קצה הכוכב עם היד שלך, לקפל את החלק העליון של שקית צנרת על היד שלך כפית את קרם חמאה לתוך שקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקלות חמאה, בטמפרטורת החדרמקלות חמאה, בטמפרטורת החדר28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות חמאה, בטמפרטורת החדרכפות חמאה, בטמפרטורת החדר340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקלות חמאהמקלות חמאה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס0(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר באיכות טובה, קצוץשוקולד מריר באיכות טובה, קצוץ113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חלבוני ביצה (מכ -4 ביצים גדולות)חלבוני ביצה (מכ -4 ביצים גדולות)43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חלמוניםחלמונים4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)6316 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתערובת קמח ללא גלוטןתערובת קמח ללא גלוטן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים0(יכול להיות או להרחיק)(קמצוץ) מלח ים בסדר(קמצוץ) מלח ים בסדר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,משחת שעועית ונילמשחת שעועית וניל2(חוֹרֶף)משחת שעועית ונילמשחת שעועית וניל1ביצה שלמהביצה שלמה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת