עוגות פודינג לימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגות פודינג לימון. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קישוטים: קצפת ונענע, חמאה, חצי וחצי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגות תינוק לימון טריפל עם קרם פודינג לימון, עוגות פודינג לימון, ו עוגות פודינג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 2 1/2 כפות חמאה, 1/4 כוס סוכר וקליפת לימון במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מוסיפים חלמונים; מקציפים 3 דקות או עד שהם חיוורים. מוסיפים בהדרגה מיץ לימון וקמח, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לאט לאט חצי וחצי, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לתערובת לימון.
מורחים הנותרים 2 כפות חמאה באופן שווה לתוך 6 (6-אונקיה) רמקינס.
מניחים רמקינס במחבת בגודל 13 על 9 אינץ'.
יוצקים תערובת לימון באופן שווה לכל רמקין.
מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים בחום של 350 למשך 45 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתנור; מגניב באמבט מים.
הסר רמקינס מקוררים מאמבט המים. מכסים ומצננים 8 שעות. שחררו עוגות צוננות מרמקינס, והפכו על צלחות הגשה בודדות.