עוגות פולנטה מצופות קוקוס עם רוטב ברי משולש
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, תמצית ונילן, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגות דגים מצופות פולנטה ברוטב עגבניות מתובל, קוקוס טריפל ברי פלדה לחתוך שיבולת שועל, ו עוגת קוקוס טריפל ברי-ימי שני מפנקים במקצת (מתכונים דומים).
הוראות
הכן רוטב ברי משולש, וצינה.
בעוד הרוטב מצמרר, מחממים תנור ל 35
טוסט 2/3 כוס קוקוס במחבת רדודה ב 350 במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב לאחר 3 דקות; להפריש.
מחממים חלב בסיר כבד על אש בינונית עד שהחלב כמעט מגיע לרתיחה. (לצפות מקרוב, כמו תערובת חלב יכול לרתוח מתוך המחבת במהירות.) בהדרגה להקציף פולנטה ומלח. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 10 עד 12 דקות, או עד עבה מאוד.
הסר מן החום, ומערבבים סוכר, חמאה, וניל, קליפת לימון, 2/3 כוס קוקוס קלוי; מערבבים ביצים. מחלקים תערובת פולנטה בין 8 (6 - עד 8-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול.
מפזרים כל אחד עם 1 כף קוקוס.
מניחים ramekins על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 20 עד 23 דקות או עד שנקבע.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. עוגות פולנטה ניתן להסיר מן ramekins לשרת, אם תרצה. כדי להסיר עוגות, להפעיל סכין סביב הקצה הפנימי של ramekin לשחרר עוגת פולנטה.
מניחים עוגות פולנטה, בצד קוקוס למעלה, על מנות קינוח; לשרת עם רוטב ברי משולש.