קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות פולנטה קשות

עוגות פולנטה קשות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל קאיין, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו עוגות פולנטה קשות עם עגבניות טלג'יו ושרי, חמאה-זיגוג מיני עוגות תאנה עם רוטב וניל קשה, ו בשר חזיר, אפונה ועוגות פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר לשלב את החלב, מים, מפרץ וקיין. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה ומתבלים בנדיבות עם מלח. קח את התיבול לקצה מלוח מדי. כדי לעשות זאת אתה חייב לטעום כמו שאתה הולך. פולנטה פועלת כמחק מלח, אם אתה לא מתבלה בשפע כאן אתה לעולם לא להתאושש ממנו.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
ברגע שהנוזל הוא לרתיחה והוא מתובל כראוי, מפזרים את פולנטה whisking כל הזמן. לאחר הפולנטה משולב לעבור על כף עץ ומערבבים לעתים קרובות עד פולנטה הפך עבה. לטעום את הפולנטה כדי לראות אם זה מבושל דרך. אם זה עדיין מרגיש קמחי וגרגרי, להוסיף קצת חלב או מים יותר לבשל אותו עקביות עבה. חזור על תהליך זה, לפי הצורך, עד הפולנטה מרגישה חלקה על הלשון שלך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר את עלה המפרץ ומערבבים מרווה קצוצה mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
קו 7 על 7 אינץ ' מחבת מרובעת עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את הפולנטה למחבת מוכנה. מכסים את החלק העליון עם פלסטיק יותר מוחלק על פני השטח של פולנטה. צ ' יל במקרר עד הצורך. (כל זה לגמרי יכול להיעשות לפני הזמן, כמו אתמול! מגניב!)
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כאשר מוכן לשימוש, להסיר את הפולנטה מן המחבת לחתוך לצורות הרצויות. מעיל מחבת nonstick עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה. ברגע שהמחבת חמה ומתחילה לעשן רק קצת, מוסיפים את צורות הפולנטה. מבשלים את הפולנטה משני הצדדים ולסיים על ידי זרועים קצת פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים למגש הגשה ומגישים בזמן חם.
9
איזו עוגה!!!!