עוגות פולנטה קשות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל קאיין, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו עוגות פולנטה קשות עם עגבניות טלג'יו ושרי, חמאה-זיגוג מיני עוגות תאנה עם רוטב וניל קשה, ו בשר חזיר, אפונה ועוגות פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר לשלב את החלב, מים, מפרץ וקיין. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה ומתבלים בנדיבות עם מלח. קח את התיבול לקצה מלוח מדי. כדי לעשות זאת אתה חייב לטעום כמו שאתה הולך. פולנטה פועלת כמחק מלח, אם אתה לא מתבלה בשפע כאן אתה לעולם לא להתאושש ממנו.
ברגע שהנוזל הוא לרתיחה והוא מתובל כראוי, מפזרים את פולנטה whisking כל הזמן. לאחר הפולנטה משולב לעבור על כף עץ ומערבבים לעתים קרובות עד פולנטה הפך עבה. לטעום את הפולנטה כדי לראות אם זה מבושל דרך. אם זה עדיין מרגיש קמחי וגרגרי, להוסיף קצת חלב או מים יותר לבשל אותו עקביות עבה. חזור על תהליך זה, לפי הצורך, עד הפולנטה מרגישה חלקה על הלשון שלך, על 30 דקות.
הסר את עלה המפרץ ומערבבים מרווה קצוצה mascarpone.
קו 7 על 7 אינץ ' מחבת מרובעת עם ניילון נצמד.
יוצקים את הפולנטה למחבת מוכנה. מכסים את החלק העליון עם פלסטיק יותר מוחלק על פני השטח של פולנטה. צ ' יל במקרר עד הצורך. (כל זה לגמרי יכול להיעשות לפני הזמן, כמו אתמול! מגניב!)
כאשר מוכן לשימוש, להסיר את הפולנטה מן המחבת לחתוך לצורות הרצויות. מעיל מחבת nonstick עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה. ברגע שהמחבת חמה ומתחילה לעשן רק קצת, מוסיפים את צורות הפולנטה. מבשלים את הפולנטה משני הצדדים ולסיים על ידי זרועים קצת פרמזן מגורר.
מעבירים למגש הגשה ומגישים בזמן חם.