עוגות פירה עם בצל וכרוב
עוגות פירה עם בצל וכרוב נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, בצל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות פירה עם בצל וכרוב, עוגות פירה שמנת עם מרווה וכרוב, ו כרוב מעושן ועוגות תפוחי אדמה וסלט כרוב אדום עם תפוחים כבושים.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי; מוסיפים כרוב. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מכרז.
הסר כרוב עם כפית מחוררת, שמירה על נוזל בישול. קוצצים כרוב ולהניח בצד.
מוסיפים תפוחי אדמה לנוזל בישול שמור במחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מכרז.
ניקוז; חלקית מחית תפוחי אדמה. מערבבים כרוב ו 1/4 כפית מלח.
מחממים שמן וחמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, בצל קצוץ, ומרווה קצוצה. לבשל 13 דקות או עד השחמה.
מערבבים תפוחי אדמה, תערובת בצל, בצל ירוק בצל ופלפל.
הסר מהחום; להתקרר מעט. מחלקים תערובת תפוחי אדמה ל 8 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי עבה 1/2 אינץ'.
מניחים קציצות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 20 דקות.
קציצות צלייה במשך 5 דקות או עד השחמה.
מקשטים עם גבעולים מרווה,אם תרצה.