עוגות פקאן אמריקאיות
פשטידות פקאן אמריקאיות לוקחות מסביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 943 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, סירופ הזהב, vanillan essence, חצאים פקאן. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. נסו Pastelitos De Carne (פשטידות בשר במרכז אמריקה), מרק פקאן אינדיאני, ו פשטידות פקאן Li ' l (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
לעבוד את הקמח, החמאה והסוכר יחד עם הידיים עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לחץ על הבסיס ומעלה את הצדדים של שש 10cm פחים מחורצים טארט. שים על מגש אפייה.
שמור 36 חצאי פקאן בערך לקצוץ את השאר. הכו יחד את הביצים, הסוכר, הסירופ, וניל, בורבון, חמאה מומסת ופקאנים קצוצים, וכף לתוך המקרים טארט. למעלה כל אחד עם 6 חצאי פקאן, ואז אופים עבור 20-25 דקות עד הזהב סט. המילוי יעלה כפי שהוא אופה, אבל יהיה להתיישב בחזרה כפי שהוא מתקרר. אתה יכול לעשות אלה 2 ימים קדימה להקפיא עד 2 חודשים.
אם בא לך כוס כפולה של בורבון, הגישי את הפשטידות חמות עם קרם הבורבון הקר הזה. הכה את הקצפת עם סירופ הזהב ויסקי עד נוקשה בשקט, ולאחר מכן להפוך מיכל נוקשה להקפיא עד 1 חודש.
מגישים ישר מן המיכל כמו גלידה, או לעזוב כדי לרכך עד 15 דקות עבור גרסה רכה, שמנת.