קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

עוגות פרי אבן עם קרם מסקרפונה

עוגות פרי אבן עם קרם מסקרפונה
מתכון זה מכין 6 מנות עם 398 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם אפרסקים, עוגות קצרות, גבינת מסקרפונה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגות פרי אבן בגריל / תן לילדה מהדורה מיוחדת לגריל ליום המנגל הלאומי, פרי אבן צלוי עם מתכון שמנת מתוקה, ו עוגות פירות קיץ עם קרם מייפל.

הוראות

1
מוסיפים לסיר בינוני את תמצית הווניל, הסוכר, 1 כוס מים ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מקציפים את התערובת על אש בינונית-גבוהה עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את האפרסקים והשזיפים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהפירות רכים והסירופ הצטמצם מעט, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
בואו להתקרר במשך 15 דקות.
5
בקערה בינונית מקציפים את השמנת במיקסר חשמלי עד לסמיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הסוכר והווניל של הקונדיטורים וממשיכים להקציף עד שהקרם מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
7
מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומקציפים עד שהיא סמיכה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
8
מניחים את העוגות על צלחות הגשה. כף מעט מהפירות העלומים על החצי התחתון של כל עוגה ומעליה כף מהקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
9
מוסיפים את החלק העליון של העוגה ומזלפים את סירופ הפירות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר