עוגות פרי אבן עם קרם מסקרפונה
מתכון זה מכין 6 מנות עם 398 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם אפרסקים, עוגות קצרות, גבינת מסקרפונה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגות פרי אבן בגריל / תן לילדה מהדורה מיוחדת לגריל ליום המנגל הלאומי, פרי אבן צלוי עם מתכון שמנת מתוקה, ו עוגות פירות קיץ עם קרם מייפל.
הוראות
מוסיפים לסיר בינוני את תמצית הווניל, הסוכר, 1 כוס מים ומיץ תפוזים.
מקציפים את התערובת על אש בינונית-גבוהה עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את האפרסקים והשזיפים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהפירות רכים והסירופ הצטמצם מעט, בערך 15 דקות.
בואו להתקרר במשך 15 דקות.
בקערה בינונית מקציפים את השמנת במיקסר חשמלי עד לסמיכות.
מוסיפים את הסוכר והווניל של הקונדיטורים וממשיכים להקציף עד שהקרם מחזיק פסגות רכות.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומקציפים עד שהיא סמיכה וחלקה.
מניחים את העוגות על צלחות הגשה. כף מעט מהפירות העלומים על החצי התחתון של כל עוגה ומעליה כף מהקצפת.
מוסיפים את החלק העליון של העוגה ומזלפים את סירופ הפירות.