עוגות קציצות מנטה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מרשת המזון דורש אבקת קקאו בתהליך הולנדי, סודה לשתייה, סוכר חום וחלב חמאה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 24%. מתכונים דומים: עוגות קציצות מבושלות, מנטה פטי פאי, ו עוגת פטי מנטה.
הוראות
1
הכינו את הקאפקייקס: מקמו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מכניסים את החמאה, אבקת הקקאו ו -3 / 4 כוס מים לקערה בינונית המתאימה למיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד שהחמאה נמסה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקציפים לאיחוד ואז מקציפים פנימה את הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מקציפים פנימה את תערובת הקקאו החמה. בקערה אחרת מקציפים את החמאה, הביצים והווניל; מערבבים לתוך הבלילה עד לאיחוד פשוט אך לא מערבבים יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחלקים את הבלילה בין הכוסות המוכנות וממלאים כל אחד כשלושת רבעי הדרך.
7
אופים עד שהקאפקייקס קופצים בחזרה כשנוגעים בהם, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים להתקרר במחבתות 10 דקות, ואז מעבירים למתלים להתקרר לחלוטין.
9
מכינים את התוספת: מקציפים במיקסר את סוכר הקונדיטורים, סירופ התירס, הקיצור ותמצית המנטה עד שנוצרת משחה הדוקה. אוספים לכדור, מניחים בין שני גיליונות נייר אפייה ומרדדים לעובי של 1/4 אינץ ' (מיקרוגל 15 שניות לריכוך, במידת הצורך). השתמש בחותך עגול בגודל 21/2 אינץ ' או בכוס מיץ כדי לחתוך לדיסקים; גלגל מחדש את השאריות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מיץ חמוציות לבן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מניחים דיסק מנטה על גבי כל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
1
מכניסים את השוקולד, סירופ התירס, החמאה ו -1 / 4 כוס מים לקערה המתאימה למיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל בעוצמה של 50 אחוז עד שהשוקולד נמס, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקציפים לשלב, ואז מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
מורחים את הזיגוג על תוספת המנטה ומשאירים מעט מנטה חשופה. מקררים עד להתייצבות, לפחות 20 דקות.
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "