עוגות שוקולד מותכות ברוטב דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד מותכות עם רוטב דובדבן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, דובדבנים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות שוקולד מותכות דובדבן, עוגות שוקולד מותכות-דובדבן, ו עוגות מותכות שוקולד עם רוטב תות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגות: דק קוצצים 3 עוז. שוקולד מריר ומניח בקערה בינונית; מעל סיר של מים רותחים.
מוסיפים שמנת ומערבבים עד מומסים. מערבבים תמצית שקדים.
מקררים במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מקורר ועבה מספיק כדי לגרוף עם כף.
מפזרים אבקת קקאו על פיסת נייר שעווה גדולה. באמצעות כפית, סקופ תערובת לתוך 12 כדורים בגודל שווה ושחרר לתוך קקאו.
רול לתוך כדורים מחוספסים, ציפוי שווה עם קקאו. להקפיא כמהין תוך הכנת עוגות.
מחממים תנור ל 204°. גריז 12 (6 עוז.) כוסות רפרפת זכוכית או ramekins עם קיצור ואבק עם אבקת קקאו. לנצל את עודף.
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
חותכים שוקולד וחמאה הנותרים לחתיכות קטנות.
העברה לקערה גדולה, מיקרוגל בטוח.
חום במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב במרווחים של 1 דקות.
לטאטא בסוכר של ממתקים, וניל וקמח, ערבוב עד חלקה.
מקציפים בחלמונים וביצים שלמות אחד בכל פעם.
מחלקים את הבלילה בין כוסות. שים כמהין אחד בכל כוס ולדחוף למרכז הבלילה.
אופים עד צמרות נקבעים אבל מעט jiggly, 15 עד 17 דקות.
מערבבים דובדבנים, מיץ וסוכר בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים עמילן תירס ואמרטו; מוסיפים לדובדבנים, מערבבים עד שהרוטב מעובה ומבריק.
כאשר העוגות נעשות, להסיר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 1 עד 2 דקות. כדי לשרת, כפית 2 עד 3 כף. רוטב על צלחות קינוח. הפעל סכין סביב כל עוגה כדי לשחרר; הפוך עוגות על גבי רוטב.