תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד מותכות עם רוטב דובדבן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, דובדבנים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות שוקולד מותכות דובדבן, עוגות שוקולד מותכות-דובדבן, ו עוגות מותכות שוקולד עם רוטב תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך עוגות: דק קוצצים 3 עוז. שוקולד מריר ומניח בקערה בינונית; מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים שמנת ומערבבים עד מומסים. מערבבים תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
מקררים במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מקורר ועבה מספיק כדי לגרוף עם כף.
4
מפזרים אבקת קקאו על פיסת נייר שעווה גדולה. באמצעות כפית, סקופ תערובת לתוך 12 כדורים בגודל שווה ושחרר לתוך קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
5
רול לתוך כדורים מחוספסים, ציפוי שווה עם קקאו. להקפיא כמהין תוך הכנת עוגות.
מרכיבים שתצטרך
כמהין
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דראגי פנינה לבנות
6
מחממים תנור ל 204°. גריז 12 (6 עוז.) כוסות רפרפת זכוכית או ramekins עם קיצור ואבק עם אבקת קקאו. לנצל את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
חותכים שוקולד וחמאה הנותרים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
העברה לקערה גדולה, מיקרוגל בטוח.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
חום במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב במרווחים של 1 דקות.
11
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
לטאטא בסוכר של ממתקים, וניל וקמח, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מקציפים בחלמונים וביצים שלמות אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מחלקים את הבלילה בין כוסות. שים כמהין אחד בכל כוס ולדחוף למרכז הבלילה.
15
אופים עד צמרות נקבעים אבל מעט jiggly, 15 עד 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים דובדבנים, מיץ וסוכר בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
כאשר העוגות נעשות, להסיר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 1 עד 2 דקות. כדי לשרת, כפית 2 עד 3 כף. רוטב על צלחות קינוח. הפעל סכין סביב כל עוגה כדי לשחרר; הפוך עוגות על גבי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך