עוגות שוקולד מותכות עם רוטב פאדג'מנטה
עוגות שוקולד מותכות עם רוטב מנטה פאדג'עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 745 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת סוכר, סירופ תירס, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגות שוקולד מותכות עם רוטב פאדג'מנטה, עוגות שוקולד מותכות פאדג'{גרסת שומן נמוכה יותר}, ו עוגות שוקולד מותכות ברוטב דובדבנים.
הוראות
מערבבים את שני השוקולדים על גבי דוד כפול על מים רותחים בקושי עד מומס.
מוסיפים 1/3 כוס מים חמים, סירופ תירס ותמצית; להקציף עד חלקה.
הסר מעל מים. מגניב במקצת. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת. לפני ההגשה, לחמם מחדש בסיר על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן.)
מחממים תנור ל 232°. חמאה שש מנות סופלה 3/4-כוס או כוסות פודינג. מערבבים שוקולד וחמאה בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד מומס. מגניב במקצת.
מקציפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה כדי להתמזג.
לטאטא בסוכר, אז תערובת שוקולד וקמח.
יוצקים הבלילה לתוך מנות, חלוקת שווה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
אופים עוגות עד הצדדים נקבעים אבל המרכז נשאר רך ונוזלי, על 11 דקות או עד 14 דקות עבור הבלילה כי היה בקירור. הפעל סכין קטנה סביב עוגות כדי לשחרר. מיד להפוך עוגות החוצה על צלחות. רוטב כפות סביב עוגות.