עוגות שוקולד מיקרוגל עם גנאש שוקולד
אם יש לכם שמנת כבדה, קמח עוגה, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגות גנאש שוקולד טבעוניות עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, ו חמאת בוטנים מלאה עוגות שוקולד עם ציפוי גנאש שוקולד.
הוראות
מערבבים גלידת שוקולד, קמח ואבקת אפייה בספל גדול ומערבבים עם מקצף עד שהבלילה חלקה ולא נשארים חתיכות קמח. פיצול הבלילה לשתי תבניות cupcake סיליקון בגודל רגיל. מיקרוגל כל בנפרד במשך כ -30 שניות עד מבושל.
כדי להפוך את ganache, קרם מיקרוגל כבד במשך כ -30 שניות עד שהוא מבעבע אבל לפני שהוא נשפך מעל. לשים שוקולד בקערה בינונית ויוצקים קרם כבד מחומם על גבי. מיד להתחיל ערבוב עם כף עץ גדולה עד צורות גנאש חלקה. אם אתה לא יכול לחלוטין להמיס את השוקולד, לתקוע אותו במיקרוגל במשך כ -15 שניות ולאחר מכן לערבב שוב. תיזהר לא לחמם את השוקולד במיקרוגל, אחרת תבשל אותו יותר מדי.
מניחים במקרר במשך כ -30 דקות עד שעה עד ganache מתחיל לקבל המשרד, אבל עדיין הוא גמיש עבור ציפוי. אם גנאש מקבל קשה מדי, אתה יכול מיקרוגל זה שוב לחמם אותו קצת. עוגות פרוסט עם גנאש.