עוגות וופי שוקולד מריר עם קרם שקדים קלוי עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, אבקת אפייה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו שמחת שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה, סוכריות שוקולד מריר עוגות וופי, ו עוגות וופי עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ו.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
הכינו את הפשטידות: בקערה חסינת חום בינונית, שלבו את השוקולד הלא ממותק, השוקולד המתוק למחצה והחמאה. ממלאים סיר (יחסית באותו גודל כמו הקערה) בערך 1/3 מלא במים ומניחים אותו על אש בינונית. כשהמים מבעבעים מניחים את קערת השוקולד והחמאה מעל המים המבעבעים ומנמיכים את האש. אתה רוצה להמיס את השוקולד והחמאה בעדינות יחד, לערבב ולגרד את הדפנות (כדי למנוע חריכה).
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
Semisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
כשהשוקולד והחמאה נמסים, מסירים את הקערה מהאש; מערבבים כדי להבטיח שהיא מעורבת לחלוטין ומעבירים לקערה בינונית אחרת. זה יאיץ את הקירור. אפשר לשוקולד להתקרר כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
ריססו נייר אפייה בתרסיס נון סטיק (לחלופין, השתמשו בחתיכת קלף מצויד המרוסס בתרסיס נון סטיק). זרוק את הבלילה בכפיות גדולות (שמור על הצורות עגולות ככל האפשר) על תבנית האפייה. אתה מכוון לסיבובים בקוטר של כ -2 סנטימטרים. דאג להשאיר מקום (כ -2 אינץ') בין כל אחד מהם כדי לאפשר התפשטות שתתרחש בזמן שהם אופים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מכניסים את המגש לתנור החם ואופים 6 עד 8 דקות. בדוק את הפשטידות. השאירו בתנור עוד דקה או שתיים אם הם נראים תחת אפוי. הבצק יאבד חלק מהברק שלו וכבר לא ייראה רטוב אך עדיין ירגיש רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מוציאים את המגש מהתנור ומאפשרים להם להתקרר כ -5 עד 10 דקות לפני שמרימים אותם בזהירות מעל נייר האפייה ועל משטח ישר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מכינים את המילוי: בסיר בינוני מחממים את החלב לרתיחה ומוסיפים כ -3 / 4 מכוס השקדים הקלויים. שמרו את השקדים שנותרו. כבה את האש ואפשר לשקדים "לצלול" בחלב, למשך 10 עד 15 דקות. מסננים את החלב ושופכים אותו חזרה לאותה מחבת, משליכים את השקדים מהחלב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה מקציפים יחד את הסוכר, הקמח, עמילן התירס והחלמונים עד שהם סמיכים וחלקים, 3 עד 4 דקות.
יוצקים מעט מתערובת החלב החם על הביצים ומקציפים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
יוצקים את תערובת הביצים חזרה לחלב; מדליקים אש נמוכה עד בינונית ומבשלים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת מסמיכה, 5 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את תמצית השקדים. ממשיכים לבשל עוד 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כדי לוודא שהוא לא נצמד לתחתית התבנית ונשרף, עד שהוא סמיך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים את השמנת לקערה נקייה. מערבבים פנימה את יתרת השקדים. מכסים היטב בשכבת פלסטיק כדי שהקרם לא יהווה עור. אפשר להתקרר.