קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

עוגות שוקולד מריר עם קרם שקדים קלוי

עוגות שוקולד מריר עם קרם שקדים קלוי
עוגות וופי שוקולד מריר עם קרם שקדים קלוי עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, אבקת אפייה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו שמחת שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה, סוכריות שוקולד מריר עוגות וופי, ו עוגות וופי עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ו.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
הכינו את הפשטידות: בקערה חסינת חום בינונית, שלבו את השוקולד הלא ממותק, השוקולד המתוק למחצה והחמאה. ממלאים סיר (יחסית באותו גודל כמו הקערה) בערך 1/3 מלא במים ומניחים אותו על אש בינונית. כשהמים מבעבעים מניחים את קערת השוקולד והחמאה מעל המים המבעבעים ומנמיכים את האש. אתה רוצה להמיס את השוקולד והחמאה בעדינות יחד, לערבב ולגרד את הדפנות (כדי למנוע חריכה).
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בקערה אחרת מקציפים יחד את הסוכר, הביצים, הווניל, הקינמון וגרידת הלימון. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בנפרד, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
כשהשוקולד והחמאה נמסים, מסירים את הקערה מהאש; מערבבים כדי להבטיח שהיא מעורבת לחלוטין ומעבירים לקערה בינונית אחרת. זה יאיץ את הקירור. אפשר לשוקולד להתקרר כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקציפים בתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מקציפים בתערובת הקמח. להקציף רק עד לקבלת תערובת, ערבוב יתר יכול להשפיע על מרקם הפשטידות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
ריססו נייר אפייה בתרסיס נון סטיק (לחלופין, השתמשו בחתיכת קלף מצויד המרוסס בתרסיס נון סטיק). זרוק את הבלילה בכפיות גדולות (שמור על הצורות עגולות ככל האפשר) על תבנית האפייה. אתה מכוון לסיבובים בקוטר של כ -2 סנטימטרים. דאג להשאיר מקום (כ -2 אינץ') בין כל אחד מהם כדי לאפשר התפשטות שתתרחש בזמן שהם אופים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מכניסים את המגש לתנור החם ואופים 6 עד 8 דקות. בדוק את הפשטידות. השאירו בתנור עוד דקה או שתיים אם הם נראים תחת אפוי. הבצק יאבד חלק מהברק שלו וכבר לא ייראה רטוב אך עדיין ירגיש רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מוציאים את המגש מהתנור ומאפשרים להם להתקרר כ -5 עד 10 דקות לפני שמרימים אותם בזהירות מעל נייר האפייה ועל משטח ישר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מכינים את המילוי: בסיר בינוני מחממים את החלב לרתיחה ומוסיפים כ -3 / 4 מכוס השקדים הקלויים. שמרו את השקדים שנותרו. כבה את האש ואפשר לשקדים "לצלול" בחלב, למשך 10 עד 15 דקות. מסננים את החלב ושופכים אותו חזרה לאותה מחבת, משליכים את השקדים מהחלב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה מקציפים יחד את הסוכר, הקמח, עמילן התירס והחלמונים עד שהם סמיכים וחלקים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
יוצקים מעט מתערובת החלב החם על הביצים ומקציפים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
יוצקים את תערובת הביצים חזרה לחלב; מדליקים אש נמוכה עד בינונית ומבשלים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת מסמיכה, 5 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את תמצית השקדים. ממשיכים לבשל עוד 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כדי לוודא שהוא לא נצמד לתחתית התבנית ונשרף, עד שהוא סמיך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים את השמנת לקערה נקייה. מערבבים פנימה את יתרת השקדים. מכסים היטב בשכבת פלסטיק כדי שהקרם לא יהווה עור. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
להרכיב:" כריך " חלק מהקרם בין שניים מסבבי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
17
מזלפים שוקולד מומס, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברתמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד מומס, לטפטוף או טבילה, אופציונלישוקולד מומס, לטפטוף או טבילה, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה791 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו מעובד הולנדיתאבקת קקאו מעובד הולנדית3חלמוניםחלמונים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2גרידה מלימוןגרידה מלימון2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פצפוצי שוקולד חצי מתוקיםפצפוצי שוקולד חצי מתוקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים מרוסקים, קלוייםשקדים מרוסקים, קלויים1stick(או 1/2 כוס) חמאה ללא מלח, קוביות(או 1/2 כוס) חמאה ללא מלח, קוביות57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד לא ממותק, קצוץ2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)