עוגות שוקולד עם ציפוי מרנג
עוגות שוקולד עם ציפוי מרנג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 230 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך יוגורט יווני, סוכר חום, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגיות חמאה צהובות עם ציפוי מרנג שוקולד, עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, ו עוגות דובדבן עם ציפוי מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין 12 כוס או שני מחבתות מיני מאפין 24 כוס עם מצעים נייר; קלות לרסס את המשחות עם ספריי בישול. משרים את השזיפים המיובשים בקערה עם מים חמים 3/4 כוס עד שהתרכך, כ 10 דקות.
יוצקים לתוך בלנדר ומחית עד חלקה.
לטאטא את הקמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה גדולה. בקערה אחרת, לטאטא את מחית השזיפים, סוכר חום, ביצים, יוגורט, שמן צמחי ווניל. מקפלים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד רק בשילוב (זה בסדר אם יש כמה גושים).
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין, ממלאים כל שלושה רבעים של הדרך.
אופים עד שקיסם יוצא נקי, 18 עד 20 דקות עבור עוגות בגודל סטנדרטי, או 12 עד 14 דקות עבור מיני.
להעביר מתלה ולתת מגניב במחבת, 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת להתקרר לחלוטין.
לטאטא את החלבונים ביצה, סוכר מגורען, שמנת של טרטר ומלח בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים (לא לתת את הקערה לגעת במים) עד הסוכר מתמוסס, 1 עד 2 דקות.
להעביר את תערובת ביצה לבן כדי מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk; להכות על מהירות בינונית גבוהה עד טופס פסגות נוקשות, 3 עד 5 דקות. לנפות את אבקת הקקאו ולהוסיף את גרידת וניל וכתום; להכות לשלב.
מורחים את הציפוי על העוגות.