עוגות שוקולד עם ציפוי מרנג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 230 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך יוגורט יווני, סוכר חום, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגיות חמאה צהובות עם ציפוי מרנג שוקולד, עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, ו עוגות דובדבן עם ציפוי מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין 12 כוס או שני מחבתות מיני מאפין 24 כוס עם מצעים נייר; קלות לרסס את המשחות עם ספריי בישול. משרים את השזיפים המיובשים בקערה עם מים חמים 3/4 כוס עד שהתרכך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
שזיפים מיובשים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים לתוך בלנדר ומחית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לטאטא את הקמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה גדולה. בקערה אחרת, לטאטא את מחית השזיפים, סוכר חום, ביצים, יוגורט, שמן צמחי ווניל. מקפלים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד רק בשילוב (זה בסדר אם יש כמה גושים).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
נייר אורז
1 עד 1-1/3 כוסות מים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרי תות שדה ברגל
1/4 כוס יוגורט תות
שזיפים מיובשים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין, ממלאים כל שלושה רבעים של הדרך.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
5
אופים עד שקיסם יוצא נקי, 18 עד 20 דקות עבור עוגות בגודל סטנדרטי, או 12 עד 14 דקות עבור מיני.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להעביר מתלה ולתת מגניב במחבת, 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
לטאטא את החלבונים ביצה, סוכר מגורען, שמנת של טרטר ומלח בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים (לא לתת את הקערה לגעת במים) עד הסוכר מתמוסס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר את הקערה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
להעביר את תערובת ביצה לבן כדי מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk; להכות על מהירות בינונית גבוהה עד טופס פסגות נוקשות, 3 עד 5 דקות. לנפות את אבקת הקקאו ולהוסיף את גרידת וניל וכתום; להכות לשלב.