עוגות שזיפים
עוגות שזיפים זה צמחוני קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 2588 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 122 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגות שזיף: כמעט כמו עוגות שזיפים, עוגות שזיפים מזוגגות, ו עוגת בצק עלים שזיפים עוגות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, חמאה, סוכר, מלח, וגלידה במעבד מזון ודופק עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם שארית בגושים קטנים (בערך בגודל אפונה).
הוסף חלמונים ותהליך רק עד incorporated תערובת מתחיל clump.
להפוך את התערובת על משטח עבודה ולחלק ל 4 מנות. למרוח כל חלק פעם אחת עם העקב של היד שלך בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף יחד 2 מנות של בצק וליצור כדור; לעשות עוד כדור עם 2 מנות אחרות.
ללטף את כל כדור בצק עם קצות אצבעות מקומטות לתוך מחבת טארט, בשכבה אפילו 1/4 אינץ 'על הצדדים התחתון ומעלה (כ 1/8 אינץ' מעל השפה). צ ' יל 30 דקות, או עד המשרד.
מערבבים יחד סוכר קורנפלור בקערה גדולה.
מוסיפים שזיפים ומיץ לימון וזורקים למעיל.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, 30 דקות, או עד עסיסי.
מסדרים חצאי שזיף, צד העור למטה, בצדפות טארט, חופפים בתבנית רוזט (ראה תמונה, מול). חציית כל שזיפים שנותרו לאורך באופן אקראי טאק בין חצאי שזיפים בעוגות.
יוצקים את כל המיצים מקערה על שזיפים.
אופים טארטים באמצע התנור 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 191°. ציפוי רופף עם נייר ואופים עד שזיפים הם מכרז ומיצים מבעבעים מעט מעובה, 40 עד 50 דקות יותר.
מברישים מיצים חמים בטארט על שזיפים. (Juices will continue to thicken as tarts cool.) עוגות מגניב לחלוטין מחבתות על מדף.
* קונכיות טארט ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* שזיפים עשויים לעמוד, מצופה סוכר, עמילן תירס, ומיץ לימון ומקורר, מכוסה, 1 יום. מערבבים היטב לפני שתמשיך.