עוגות שקדים סיניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סיניים, אז תנו הזדמנות ל עוגות שקדים סיניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 91 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם סוכר, חמאה, שקדים blanchedוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טופו שקדים סיני (ג'לי שקדים), עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים, ו עוגות אננס סיניות/טייוואניות (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה יחד בקערה גדולה. באמצעות בלנדר מאפה או סכינים, לחתוך חמאה עד תערובת דומה קמח תירס גס.
הכה את הביצה יחד עם 2 כפות של המים ואת תמצית שקדים.
מוסיפים את זה לתערובת הקמח ומערבבים במזלג עד שהבצק עוזב את צדי הקערה.
על משטח מקומח קלות, ללוש את הבצק עד שהוא חלק. לעטוף אותו בנייר כסף או נצמד ולקרר במשך שעה אחת.
בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
טופס בצק לתוך כדורי אינץ 1 ולמקם אותם 3 אינץ ' בנפרד על סדינים עוגיות ungreased. שטחו כל עוגייה בעובי של 1/4 אינץ ' ולחצו שקד למרכז של כל אחד. מקציפים חלמון ביצה עם 1 כף מים ומברשת על עוגיות.
אופים 20-25 דקות או עד חום זהוב.