קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות תות

עוגות תות
אם יש לך חמאה, תותים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגות תות, תות "פופ טארטס", ו עוגות פופ תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה קטנה ומניחים במקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שים את תערובת הקמח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
מוסיפים את החמאה וקיצור והדופק כ -10 פעמים, או עד החמאה היא בגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
אפונהאפונה
5
מוסיפים את מי הקרח ומעבדים עד שהבצק מתאחד. לזרוק על לוח משוריין היטב טופס לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מרדדים את הבצק ולהתאים לתוך 4 (4 1/2 אינץ') מחבתות טארט עם צדדים נשלפים. אין למתוח את הבצק בעת הצבת אותו במחבתות או שזה יתכווץ במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
חותכים את העודף על ידי גלגול הסיכה על פני החלק העליון של כל מחבת. קו קליפות טארט עם חתיכת נייר אלומיניום חמאה, צד חמאה למטה, ולמלא אותם עם שעועית יבשה או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
טארט קונכיותטארט קונכיות
חמאהחמאה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
9
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר את השעועית ואת רדיד, לדקור את החלק התחתון של הפגזים בכל רחבי עם מזלג, ואופים במשך 15 עד 20 דקות עד השחמה קלה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
לפני ההגשה, למלא את קליפות טארט עם קרם מאפה. מסדרים את פירות יער דקורטיבי על גבי הקרם. ממיסים את ג ' לי משמש עם 1 כפית מים ומברישים את החלק העליון של עוגות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
טארט קונכיותטארט קונכיות
משמשמשמש
פירות יערפירות יער
קרםקרם
ג'ליג'לי
מיםמים
12
מפזרים פיסטוקים, אם משתמשים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
13
5 חלמונים גדולים במיוחד, טמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
14
3/4 כוס סוכר
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
15
3 כפות עמילן תירס
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
16
1 1/2 כוסות חלב צרוב
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
17
1/2 כפית תמצית וניל טהור
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
18
1 כפית קוניאק
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
19
1 כף חמאה ללא מלח
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
20
1 כף שמנת כבדה
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
21
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את חלמונים וסוכר על מהירות בינונית גבוהה במשך 4 דקות, או עד עבה מאוד. להפחית למהירות נמוכה, ולהוסיף את עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
22
עם המיקסר עדיין נמוך, לאט לשפוך את החלב החם לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
23
יוצקים את התערובת לסיר בינוני ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. אל תיבהלו כאשר פודינג מגיע לרתיחה ונראה קרדל; לעבור מקצף להכות במרץ. לבשל, לטאטא כל הזמן, עוד 2 דקות; פודינג יבוא יחד ולהיות עבה מאוד, כמו פודינג. מערבבים את הוניל, קוניאק, חמאה, ושמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
פודינגפודינג
ונילוניל
חמאהחמאה
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
24
יוצקים את רפרפת דרך מסננת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
25
מניחים ניילון נצמד ישירות על פודינג ומקרר עד קר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק