אם יש לך חמאה, תותים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגות תות, תות "פופ טארטס", ו עוגות פופ תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה קטנה ומניחים במקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שים את תערובת הקמח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
4
מוסיפים את החמאה וקיצור והדופק כ -10 פעמים, או עד החמאה היא בגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
אפונה
5
מוסיפים את מי הקרח ומעבדים עד שהבצק מתאחד. לזרוק על לוח משוריין היטב טופס לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מרדדים את הבצק ולהתאים לתוך 4 (4 1/2 אינץ') מחבתות טארט עם צדדים נשלפים. אין למתוח את הבצק בעת הצבת אותו במחבתות או שזה יתכווץ במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
8
חותכים את העודף על ידי גלגול הסיכה על פני החלק העליון של כל מחבת. קו קליפות טארט עם חתיכת נייר אלומיניום חמאה, צד חמאה למטה, ולמלא אותם עם שעועית יבשה או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
טארט קונכיות
חמאה
אורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
9
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר את השעועית ואת רדיד, לדקור את החלק התחתון של הפגזים בכל רחבי עם מזלג, ואופים במשך 15 עד 20 דקות עד השחמה קלה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
שעועית
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
11
לפני ההגשה, למלא את קליפות טארט עם קרם מאפה. מסדרים את פירות יער דקורטיבי על גבי הקרם. ממיסים את ג ' לי משמש עם 1 כפית מים ומברישים את החלק העליון של עוגות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
טארט קונכיות
משמש
פירות יער
קרם
ג'לי
מים
12
מפזרים פיסטוקים, אם משתמשים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
13
5 חלמונים גדולים במיוחד, טמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
14
3/4 כוס סוכר
מרכיבים שתצטרך
סוכר
15
3 כפות עמילן תירס
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
16
1 1/2 כוסות חלב צרוב
מרכיבים שתצטרך
חלב
17
1/2 כפית תמצית וניל טהור
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
18
1 כפית קוניאק
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
19
1 כף חמאה ללא מלח
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
20
1 כף שמנת כבדה
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
21
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את חלמונים וסוכר על מהירות בינונית גבוהה במשך 4 דקות, או עד עבה מאוד. להפחית למהירות נמוכה, ולהוסיף את עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
22
עם המיקסר עדיין נמוך, לאט לשפוך את החלב החם לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
23
יוצקים את התערובת לסיר בינוני ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. אל תיבהלו כאשר פודינג מגיע לרתיחה ונראה קרדל; לעבור מקצף להכות במרץ. לבשל, לטאטא כל הזמן, עוד 2 דקות; פודינג יבוא יחד ולהיות עבה מאוד, כמו פודינג. מערבבים את הוניל, קוניאק, חמאה, ושמנת כבדה.