עוגות תות עם ציפוי מסקרפונה
גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, גלגלית סוכר, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגות תות עם ציפוי מסקרפונה, עוגות שוקולד תות עם ציפוי מסקרפונה, ו ריזלינג Cupcakes עם ציפוי אגס Mascarpone (Cupcakes ללא גלוטן).
מרכיבים
2חתיכות טופי הית' בר
חלב קר, להגשה1חתיכות טופי הית' בר
סוכריות תפוז, או סוכר תפוז2
x ביצים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח80דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
ציפוי סוכר130דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
גבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'12smalls
עלי נענע0חתיכות טופי הית' בר
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תותים שטופים, מגולפים וקצוצים בערך6
x תותים היפים ביותר שאתה יכול למצוא, hulled ו חצוי לאורכו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גלגלית סוכר57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1cm1חתיכות טופי הית' בר
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)