עוגות תות עם קרום ג'ינג'ר אגוז
עוגות תות עם קרום זנגביל-אגוז הוא טבעוני קינוח. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סירופ אגבה, קמח, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת מנגו עם גבינה בקרום ג'ינג'ים, דלעת מרנג טארטס עם קרום לחם קצרצרים מחיטה מלאה, ו עוגות ענבים מזוגגות עם ציפוי פקאן.
הוראות
מברשת קלה מאפינס כוסות עם שמן קוקוס. תניח בצד. דופק אגוזים במעבד מזון עד לקרקע בגסות.
מוסיפים 3 כפות סירופ אגבה, קמח, זנגביל, מלח, ו 2 כפיות שמן קוקוס. לעבד עד צורות בצק גס. תתאספו לכדור. לחץ על 1 כף כף כף בצק בחוזקה על הצדדים התחתון ומעלה של כל כוס מאפין. צמרמורת במשך 1 שעה.
אופים קרום עד מוצק וזהב בקצוות, 8-10 דקות.
תן מגניב במחבת על מתלה חוט לפחות 10 דקות לפני הסרת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
בואו להתקרר לחלוטין; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מניחים תותים, מיץ לימון, הנותרים 2 כפות סירופ אגבה בקערה בינונית; לגרד זרעי וניל (לשמור שעועית לשימוש אחר). מערבבים היטב, ריסוק כמה פירות יער כדי לשחרר את המיצים שלהם.
באמצעות מרית או סכין חמאה, להסיר פגזי טארט מחבת ולמלא בתערובת תות.
למנה: 190 קלוריות, 15 גרם שומן, 3 גרם סיבים