עוגות תירס צמחוניות
אם יש לכם מלח, תירס, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס, סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס, ו צ'ספיק ירקות עוגות.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה מקציפים את הביצה, החלב, התירס, הבצל, הפלפלים ורוטב הפלפל החריף; מערבבים לחומרים יבשים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים מחבת טפלון גדולה או מחבת מצופה בתרסיס בישול; זרוק את הבלילה ב-1/4 כוסות על מחבת. מטגנים עד להזהבה, כ -3 דקות מכל צד.
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה.