עוף בגריל Paillard עם ארוגולה ויניגרט לימון
אם יש לך חזה עוף, מלח ים ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף בגריל Paillard עם לימון ופלפל שחור ארוגולה-סלט עגבניות, לימון-ארוגולה עוף Paillard, ו עוף בגריל Paillard עם ארוגולן פקורינו מגולח.
הוראות
מניחים את השדיים עוף אחד בכל פעם בין חתיכות נייר קלף או ניילון לעטוף קילו עד עובי אינץ'. אתה יכול להשתמש פטיש בשר או מערוך. הרעיון הוא להביא את העוף לעובי אחיד מסביב.
הסר מהנייר ומניח בתבנית אפיית זכוכית ולסחוט את המיץ של 1 לימון על גבי.
טפטוף עם כמות שווה של שמן זית.
מפזרים כפית מלח ים או מלח כשר ופלפל שחור לפי הטעם. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30-60 דקות.
מחממים את הגריל עד בינוני. בינתיים, להכין את הרוטב סלט.
חותכים את שן השום לשניים ולשפשף את החלק הפנימי של קערה בינונית עם הצד לחתוך של השום.
מוסיף את השום לקערה. לקערה, מוסיפים 3 כפות מיץ לימון, חרדל דיז ' ון, כפית מלח ים ופלפל שחור לפי הטעם.
יוצקים שמן זית כוס לתוך הקערה, לטאטא כל הזמן כדי emulsify. טעם לתיבול וערנות.
הוסף עוד שמן במידת הצורך.
הסר עוף מן המרינדה וגריל כמה דקות משני הצדדים עד חום זהוב.
מניחים על קרש חיתוך. מסדרים את ארוגולה על מגש טפטוף עם מספיק של ההלבשה מעיל קלות.
חותכים את העוף לרצועות ומסדרים על גבי ארוגולה. לפזר עגבניות על גבי טפטוף קצת יותר רוטב. או לארגן את העוף על מגש העליון עם עלי ארוגולה לבושים ועגבנייה.