קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות תפוחים בודדות

עוגות תפוחים בודדות
עוגת תפוחים בודדת היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קינמון בודדים-עוגות תפוחים, עוגות משמש בודדות, ו עוגות מרנג לימון בודדות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להכין עוגות, קו גיליון אפייה עם נייר קלף; נייר מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מערבבים שמן וחמאה בקערה קטנה, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (כיסוי גיליונות הנותרים כדי למנוע ייבוש); מברשת קלה עם תערובת שמן. חזור על ההליך עם הנותרים 9 פילו גליונות ותערובת שמן הנותרים. לחץ בעדינות על שכבות פילו יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים דרך שכבות פילו לרוחב עם סכין חדה כדי ליצור 2 (14 x 4 1/2 אינץ') רצועות; לחתוך כל רצועה לתוך 4 (4 1/2 x 3 1/2 אינץ') מלבנים כדי ליצור 8 מלבנים. בזהירות למקם מלבנים על תבנית אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מסדרים פרוסות תפוח באופן שווה על מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
שלב 2 כפיות סוכר וקינמון; מפזרים תערובת סוכר על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד השחמה. מגניב מעט על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
כדי להכין זיגוג, לשלב 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר כבד על אש בינונית נמוכה; לבשל 13 דקות, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. כיסוי, להגדיל את החום בינוני, ומרתיחים 1 דקה. (זה ימוסס כל גבישי סוכר נצמדים לצדדים של מחבת.) לחשוף ומרתיחים 10 דקות נוספות או עד הזהב. (אל תערבבי.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר מהחום; תן לעמוד 1 דקה. עבודה במהירות, בעדינות מברשת זיגוג על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
מגישים באופן מיידי.