עוגות תפוחים מטוגנות
פאי תפוחים מטוגן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, בצק ביסקוויט מיכל קשקשי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות.
הוראות
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומתיכים.
מוסיפים את התפוחים, הסוכר, קינמון ומיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני עד התפוחים רכים, על 15 דקות.
כאשר המילוי הוא מגניב, לגלגל את הביסקוויטים על משטח מקומח קלות, כך שכל ביסקוויט יוצר מעגל 7 עד 8 אינץ'.
מניחים 2 עד 3 כפות של המילוי על כל מעגל ביסקוויט.
מברשת את הקצוות של המעגל עם מים. מקפלים את המעגל על המילוי כדי ליצור צורה חצי ירח. חותם על ידי לחיצה על הקצוות עם הקוצים של מזלג.
מחממים טיגון עמוק עם שמן ל 350 מעלות F.
בזהירות להוסיף את העוגות לשמן, 1 בכל פעם, ומטגנים עד חום זהוב, הפיכת העוגות לפי הצורך אפילו בראונינג, על 5 עד 8 דקות.