עוגיות אגוזי לוז מלאות שוקולד
עוגיות אגוזי לוז מלאות שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 56 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר איכותי, גרידת לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד ללא גלוטן: מלאות באספרסו ואגוזים, בנייה ... מלא בשוקולד....ואז טפטף ברוטב אגוזי לוז שוקולד, ו עוגיות אגוזי לוז שוקולד (עוגיות נוטלה!)- פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. קו 2 או 3 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
לטחון אגוזים עם ממתקים סוכר במעבד מזון עד אבקתי (להיזהר לא לעבד להדביק).
הכה יחד חמאה, גרידה, מלח, תערובת אגוז בקערה גדולה עם מרית גומי או כף עץ עד שמנת, ולאחר מכן להוסיף קמח, ערבוב עד רק incorporated (לא overwork).
מגלגלים 1/2 כפיות בצק לכדורים זעירים (בגודל של גולות) ומסדרים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה.
אופים, גיליון 1 בכל פעם, עד זהב חיוור מאוד, 12 עד 14 דקות, ולאחר מכן להחליק קלף עם עוגיות על מדף להתקרר לחלוטין.
ממיסים שוקולד בקערת מתכת מעל סיר של מים מבעבעים בקושי, ערבוב מדי פעם, עד חלקה. כפית שוקולד נמס לתוך שקית פלסטיק קטנה שקית חותם, מכריח את האוויר עודף. חותכים את 1 בפינה התחתונה של התיק עם מספריים כדי ליצור חור קטן.
צינור תל קטן (כ 1/8 כפית) של שוקולד נמס על הצדדים שטוחים של 10 עוגיות, ולאחר מכן העליון עם 10 עוגיות יותר, הקשה על הצדדים שטוחים יחד כדי לעזור לדבוק. חזור על הנוהל עם עוגיות שנותרו.
* עוגיות ניתן אפוי מקורר, אבל לא מלא, 1 שבוע קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * עוגיות מלאות נאכלים הכי טוב באותו יום, אבל שאריות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 2 ימים.