עוגיות אגוזי לוז שוקולד Crinkle
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות אגוזי לוז שוקולד. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. מתאים ל-84 מנות. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", חלב, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות אגוזי לוז Crinkle, עוגיות שוקולד Crinkle-Top, ו עוגיות שוקולד להתקמט (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
אגוזי לוז טוסט במחבת אפייה רדודה בתנור עד עורות מפוצלים ואגוזים הם זהובים חיוורים, על 10 דקות.
הסר מהתנור (לכבות את התנור), ולאחר מכן לעטוף אגוזי לוז במגבת מטבח ולשפשף כדי להסיר את כל עורות רופפים. אגוזים מגניבים לחלוטין. Pulse אגוזים עם סוכר מגורען במעבד מזון עד קצוץ דק.
ממיסים שוקולד בקערת מתכת המוגדרת על סיר של מים רותחים בקושי או בחלק העליון של דוד כפול, ערבוב עד חלקה.
הסר קערה מחום ולהניח בצד.
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בשוקולד מותך עד לשלב.
מוסיפים חלב ווניל, מכים כדי לשלב. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח, ערבוב עד רק בשילוב. מערבבים בתערובת אגוז. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים את הבצק עד לקבלת 2-3 שעות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מנפים סוכר לתוך קערה. חצי בצק וצינה 1 חצי, עטוף בניילון נצמד.
רול שנותר חצי לתוך כדורי 1 אינץ', הצבת אותם על גיליון נייר שעווה כפי מגולגל.
כדורי רול, 3 או 4 בכל פעם, ב ממתקים סוכר מעיל בנדיבות ולסדר 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מרופדת.
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד עוגיות נפוחות וסדוקות וקצוות להרגיש יבש (אבל מרכזי עדיין רך מעט), 12 עד 18 דקות בסך הכל.
העברת קובצי cookie (עדיין על קלף) למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
בעוד המנה הראשונה היא אפייה, לגלגל את הבצק שנותר לתוך כדורים. קו מקורר יריעות עוגיות עם קלף טרי, ואז מעיל כדורים עם ממתקים סוכר ואופים באותו אופן.
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של קלף או נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 5 ימים.