עוגיות אמוניה מנטה
. אם יש לך קמח, מים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור חג המולד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות קטיפה אדומות מנטה עם נשיקות מנטה, עוגיות מנטה, ו עוגיות מנטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר עד חלקה. מערבבים את השמנת הכבדה והביצים מוכות.
מערבבים את האמוניה לתוך המים הרותחים ומערבבים להתמוסס; מערבבים לתוך תערובת החמאה יחד עם שמן המנטה.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה; מערבבים לתוך הבלילה עד מעורבב באופן שווה. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק עד 1/4 אינץ ' בעובי.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מניחים עוגיות 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות העוגיות מוכן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקצוות הם זהובים. מגניב מעט על גיליונות אפייה לפני הסרת מדפים חוט להתקרר לחלוטין.