עוגיות אניס (ספרינגרל)
אם יש לכם ביצים, סוכר ממתקים, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגיות Springerle מבושמות, עוגיות אניס, ו עוגיות אניס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להכות את הביצים וסוכר עד אור מאוד רך. מערבבים בשמן אניס וגרידת לימון.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה; מערבבים עד מעורבב היטב. כיסוי וצנן בצק במשך 3 עד 4 שעות.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 עד 1/8 אינץ'. השתמש springerle מערוך או לוח כדי להפוך את העיצובים.
חותכים למלבנים 1 1/2 אינץ', מניחים על גיליון עוגיות, ונותנים להם לשבת בן לילה, חשוף, במקום יבש קריר.
למחרת בבוקר, מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את העוגיות במשך 15 עד 20 דקות. אל תתנו עוגיות חומות. אפשר עוגיות להתקרר, ולאחסן בפח אטום במשך 1 שבוע כדי למזג את הטעמים.