עוגיות אננס הפוכות
עוגיות אננס הפוכות יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, תערובת עוגת אננס, אננס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 898 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו עוגיות אננס הפוכות, עוגיות אננס הפוכות, ו עוגיות אננס הפוכות (מתכונים דומים).
הוראות
הזז מתלה תנור לאמצע התנור. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ספריי 24 כוסות מאפין עם ספריי בישול.
קו משטח עבודה עם נייר שעווה.
כפית 1 כפית חמאה מומסת לתחתית כל כוס מאפין מרוסס.
כפית 1 כף סוכר חום בכל כוס מאפין.
לחץ על דובדבן maraschino למרכז הסוכר החום בכל כוס מאפין.
כפית כף גדושה של אננס כתוש על הדובדבן ולדחוס אותו עם החלק האחורי של כף לתוך שכבה אפילו.
מערבבים תערובת עוגת אננס, ביצים, מיץ אננס, ושמן צמחי בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח, כ -30 שניות. הפעל מהירות מערבל בינוני ומערבבים במשך 2 דקות.
יוצקים בלילת עוגת אננס לתוך כוסות מאפין, ממלאים אותם למעלה; לא overfill.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז הקאפקייק יוצא נקי, כ -20 דקות.
אפשר לעוגות להתקרר לפחות 5 דקות לפני הפיכת כוסות מאפין על גבי נייר שעווה לשחרר.
מגישים עם אננס וצדדים דובדבן למעלה.
מפזרים עוגות קלות עם סוכר של ממתקים.