עוגיות בוטנים פריכות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות הבוטנים שבירות. תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 48 מנות עם 95 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו חתיכות אפיית טופי, סוכר, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: פריך בוטנים , פריך, מלוח, רוקה שקדים פריך ופירות ואגוזים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה.
מקציפים בקערה קיצור עם סוכר חום, סוכר לבן ווניל עד לקבלת קרם.
להוסיף ביצה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
הוסף קמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים עד להטמעה. מקפלים פנימה 1 כוס שבבי חמאת בוטנים, חתיכות טופי ובוטנים. זרוק את הבלילה בכף המעוגלת במרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד להזהבה עמוקה ורק מתייצב באמצע, 10 עד 12 דקות. מצננים על תבנית במשך 3 דקות לפני שמעבירים לרשתות לצינון מלא.
מחממים את שאריות חמאת הבוטנים בקערה המתאימה למיקרוגל במיקרוגל עד להמסה, כ-45 שניות.
מזלפים מעל עוגיות שהתקררו.