עוגיות ג'ינג'ר לעיס
מתכון זה מספק 48 מנות. עם 103 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוז מוסקט, קינמון טחון, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות ג'ינג'ר ללא ביצים | עוגיות ג' ינג'ר מולסה לעיסה, עוגיות ג'ינג'ר לעיס, ו עוגיות ג'ינג'ר לעיס (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפים בשליש התחתון והעליון של התנור; מחממים ל 350°. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
לטאטא קמח, זנגביל טחון, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל בקערה בינונית.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה, לנצח סוכר חום, קיצור, וחמאה בקערה גדולה, גירוד למטה הצדדים באמצע דרך מכות, עד אור ורך, על 3 דקות. הפחת את מהירות המערבל לרמה נמוכה.
מוסיפים ביצה, מולסה, ג ' ינג ' ר מגורד, וניל; לנצח רק כדי להתמזג.
להוסיף תערובת קמח; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי להתמזג.
מערבבים בג ' ינג ' ר גבישי (הבצק יהיה רך מאוד ודביק).
מניחים סוכר גלם בקערה רדודה. באמצעות כף מידה, לגרוף את הבצק. באמצעות כף שנייה, לגרוף בצק מ כף למדוד לתוך קערה עם סוכר גלם; להפוך מעיל היטב.
העברה לתבנית אפייה מוכנה. חזור עם מחצית הבצק שנותר וסוכר, מרווחים כדורים 1/2 " זה מזה.
אופים עוגיות, גליונות מסתובבים באמצע, עד הקצוות הם המשרד ומרכזים מופיעים סדוק, 10-12 דקות.
להעביר עוגיות מתלים חוט ולתת מגניב. חזור עם הבצק שנותר וסוכר, באמצעות גיליונות אפייה מקורר קלף חדש.