עוגיות גרנולה עבות יותר
עוגיות גרנולה עבות יותר עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 327 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שבבי שוקולד נוספים, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל צדפות עבה יותר, עוגיות שוקולד צ'יפס חמוציות שיבולת שועל (Aka עוגיות חטיף גרנולה), ו עוגיות גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.In מעבד מזון, לטחון את גרנולה בסדר כמו שאתה can.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים עד שמנת באמצעות מיקסר חשמלי.
הוסף את הביצה והכה רק עד שהוא משולב. מקציפים ב vanilla.In קערה נפרדת לערבב את הקמח, סודה לשתייה ומלח. מערבבים לתוך תערובת הסוכר בהדרגה. כאשר מעורבב, מערבבים את גרנולה הקרקע, שבבי שוקולד ואגוזים.באמצעות כף גדושה בנדיבות, לעצב את הבצק לתוך כדורים גדולים על 2 אינץ 'קוטר לארגן על גיליון אפייה ungreased המרווח על 3 אינץ' זה מזה. לחץ למטה מעט כך צמרות שטוחות.
אופים ב 375 במשך 12 דקות (לבדוק ב 1
או עד הקצוות משחימים קלות עוגיות להופיע נעשה.
בואו להתקרר על תבנית אפייה במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.עושה על 16