כדורי בשר עוף נורבגי
כדורי בשר עוף נורבגי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 414 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. אם יש לכם מרק עוף, שמיר, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו כדורי בשר נורבגיים, קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ו Norwegian Gravlax (מתכונים דומים).
הוראות
עם מזלג, מערבבים עוף לערבב היטב עם 1 1/2 כפיות קורנפלור, ביצה, מרק 1/4 כוס, מלח, קליפת לימון מגוררת, ו 1 כף שמיר טרי (או 1 כפית מיובש).
להביא 2 כוסות מרק להתבשל במחבת 10-12 אינץ'. כמו מרק מתחמם, ירידה ברמה כף חלקים של עוף לתוך הנוזל, שמירה על חתיכות מעט בנפרד. מכסים ומבשלים עד הבשר הוא לבן במרכז (לחתוך לבדוק), 3 עד 4 דקות.
עם כפית מחוררת, להעביר עוף לקערה.
מערבבים הנותרים 1 כף קורנפלור עם 2 כפות מים עד חלקה, לטאטא לתוך מרק. הפעל חום גבוה, להוסיף גבינה, ולהקציף עד שהוא נמס.
להחזיר עוף לרוטב, לערבב בעדינות, וחום במשך כ 1 דקה.
יוצקים מעל אטריות בקערה ומפזרים שמיר שנותר.