עוגיות דובדבן מצופות שוקולד
אם יש לכם חמאה, שמורות מיץ דובדבנים maraschino, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות דובדבן מצופות שוקולד, עוגיות תות מצופות שוקולד, ו עוגיות דלעת מצופות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. מחבת מלבנית גריז, 13x9x2 אינץ', עם התקצרות.
מחממים חמאה ושוקולד אפייה בסיר 2 ליטר כבד על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד מומס.
הסר מהחום. מערבבים בסוכר, וניל וביצים עד מעורבב. מערבבים קמח ומלח עד חלקה.
מערבבים קרם מרשמלו ודובדבנים בקערה קטנה. כפית במילוי על הבלילה. לסובב בקלילות עם סכין.
אופים 30 עד 40 דקות או עד תערובת מרשמלו הוא חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. הפוך זיגוג שוקולד דובדבן; להפיץ על פני ברים. להכניס למקרר 30 דקות או עד זיגוג מוגדר. עבור בראוניז, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות.
מחממים שבבי שוקולד, חמאה וסירופ תירס בסיר 1 ליטר על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד מומס. מערבבים במיץ דובדבנים.