קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות28
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות היי-האט חמאת בוטנים

עוגיות היי-האט חמאת בוטנים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים כוסות אפייה נייר 28 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
קערהקערה
3
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 5 דקות או עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 2 כפיות וניל. במהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף תערובת קמח, על 1/3 של תערובת בכל פעם, וחלב, על 1/2 בכל פעם, להכות רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
5
אופים 20 עד 24 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הקאפקייק יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
הסר קאפקייקס מן מחבתות; מקום על מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
7
בקערה גדולה, לנצח 1 1/2 כוסות חמאה חמאת בוטנים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים בקרם מרשמלו. במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף אבקת סוכר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קרם מרשמלוקרם מרשמלו
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
להוסיף 2 כפיות וניל; לנצח 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
9
ציפוי כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה עגול גדול. על גבי כל קאפקייק, ציפוי צינור במעגלים עושה צורה קונוס עם שיא במרכז. מקררים קאפקייקס לפחות 45 דקות להקשיח ציפוי לפני טבילה בציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת שקדיםקליפת שקדים
קאפקייקסקאפקייקס
ציפויציפוי
10
ב 1 1/2-סיר ליטר, שבבי שוקולד חום ושמן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חלקה. טובלים ציפוי בצורת קונוס על כל קאפקייק לתוך ציפוי שוקולד ציפוי מעיל לחלוטין, נותן עודף שוקולד לטפטף. להכניס למקרר כדי להגדיר ציפוי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת שקדיםקליפת שקדים
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
קאפקייקסקאפקייקס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב