עוגיות היי-האט חמאת בוטנים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוסות אפייה נייר 28 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 5 דקות או עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 2 כפיות וניל. במהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף תערובת קמח, על 1/3 של תערובת בכל פעם, וחלב, על 1/2 בכל פעם, להכות רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים 20 עד 24 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הקאפקייק יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
הסר קאפקייקס מן מחבתות; מקום על מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח 1 1/2 כוסות חמאה חמאת בוטנים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים בקרם מרשמלו. במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף אבקת סוכר עד מעורבב.
להוסיף 2 כפיות וניל; לנצח 3 דקות יותר.
ציפוי כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה עגול גדול. על גבי כל קאפקייק, ציפוי צינור במעגלים עושה צורה קונוס עם שיא במרכז. מקררים קאפקייקס לפחות 45 דקות להקשיח ציפוי לפני טבילה בציפוי שוקולד.
ב 1 1/2-סיר ליטר, שבבי שוקולד חום ושמן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חלקה. טובלים ציפוי בצורת קונוס על כל קאפקייק לתוך ציפוי שוקולד ציפוי מעיל לחלוטין, נותן עודף שוקולד לטפטף. להכניס למקרר כדי להגדיר ציפוי, על 5 דקות.